Zamieszczone przez Mihau
Inter cars - zniżki-NUMER JUŻ DZIAŁA
Zwiń
X
-
Inter cars - zniżki-NUMER JUŻ DZIAŁA
Witam.
Zrodził mi się w głowie taki pomysł aby spróbować wyrobić klubowy numer w inter carsie, jak wiadomo zniżki wahają sie w stosunku do asortymentu i sięgają nawet 45%. Wiem że jeśli podamy numer np.kolegi mechanika to zniżka zadziała. Ale pomysł jest taki aby chętni z klubu kupowali pod jednym numerem a co za tym idzie zniżki będą większe. Do carsu mam niedaleko i jak będą chętni to mogę coś podziałać w tym temacie, chyba że ktoś z forumowiczów tam pracuje.Jakie jest wasze zdanie na ten temat??
-
-
Zamieszczone przez adamusieks1, pomysł bardzo dobry
tylko nie wiem czy sam numer wystarczy, czy musi być też karta :roll:
Ciekawe tylko jak duży rabat uda się wynegocjować... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Problem podstawowy aby dostać zniżkę w IC musisz mieć działalność gospodarczą sklasyfikowaną PKD związanym z motoryzacją. Rabaty dostają pracownicy i klienci według kryteriów jak kupujesz za ileś tam $$$ to masz 5% aby mieć 45% procent musisz mieć duże obroty.
Kluby podane w temacie może i maja swoje numery w ic ale podejrzewam że mają uregulowany status prawny i dlatego dostali IC to hurtownia nie detaliści
Pomysł fajny ale jak dla mnie na dzień dzisiejszy nie realny do wykonania z pkt podanych w moim poście wyżej wiem co mówię bo próbowałem wynegocjować rabaty w kilku miejscach wlepa była wtedy mało popularna i pilnowaliśmy aby dostali ją tylko ci którzy uczęszczają na spoty tak było w małopolsce i na śląsku
Komentarz
-
-
kross12
Ja ostatnio kupowałem olej i żadnej karty nie chcieli, powiedzieli że jak podam numerek to będzie rabat i tyle. Na bank znajdzie się na forum osoba która może użyczyć numerek, poza tym to wszystkim wyjdzie na + bo jeśli wszyscy będziemy robić zakupy na jedno konto to na pewno uzbieramy niezły rabat
Na forum poznańskich Hondziarzy właśnie na takiej zasadzie to funkcjonowało, ktoś miał konto w IC, podał numer i wszyscy korzystali
Komentarz
-
Problem podstawowy aby dostać zniżkę w IC musisz mieć działalność gospodarczą sklasyfikowaną PKD związanym z motoryzacją. Rabaty dostają pracownicy i klienci według kryteriów jak kupujesz za ileś tam $$$ to masz 5% aby mieć 45% procent musisz mieć duże obroty.
Kluby podane w temacie może i maja swoje numery w ic ale podejrzewam że mają uregulowany status prawny i dlatego dostali IC to hurtownia nie detaliści
Pomysł fajny ale jak dla mnie na dzień dzisiejszy nie realny do wykonania z pkt podanych w moim poście wyżej wiem co mówię bo próbowałem wynegocjować rabaty w kilku miejscach wlepa była wtedy mało popularna i pilnowaliśmy aby dostali ją tylko ci którzy uczęszczają na spoty tak było w małopolsce i na śląsku
[ Dodano: Czw 24 Lut, 11 11:20 ]
A tak na marginesie jak ktos poda swój numer to raczej bedzie on działał tylko w IC w jego miejscowosci.
Komentarz
-
-
Z moich doświadczeń z IC w Kaliszu wiem że przynajmniej od moje osoby wołąją karty.
Zawsze podawałem nr i było ok, jakiś czas później zaczeli wyskakiwać z pytaniami czy mechanik pozwolił na korzystanie (pytanie chyba raczej idiotyczne), pytają nawet o dane firmy jaka jest w bazie. Ostatnio nawet chcieli karty.
Ktoś tu pisał że nr miały by tylko osoby które jeżdzą na spoty - co z osobami które nie mają na to czasu a są aktywnymi forumowiczami?Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Jesli chodzi o ten kod z CorroliClub to tak sie sklada ze mam kolege wlasnie z tego clubu. Zapytalem go jak to wyglada, podaja numer i dostaja znizke ( mowi ze okolo 20% badz wiecej) ale co najlepsze - podobno w systemie odrazu wyskakuja ze to tylko moga byc czesci do corroli.. Czy u nich jeszcze to dziala to nie wiem, kupowal on czesci jeszcze w zeszlym rokuna jesieni i byl zadawolony Najlepiej zapytac u zrodla :arrow: corroli club badz inter carsu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasagrala, to takie osoby by miały dopiero po roku i aktywnego działania na forum dostęp do zniżki nie ma nic za darmo sorry
powiem tak: jeżeli coś takiego powstanie, to w interesie wszystkich, czyli użytkowników OCP będących klientami IC i samego IC) jest jak największy obrót, ponieważ na wysokość rabatu też trzeba 'zapracować'. Nie od razu dostaje się maksymalne upusty.
Zatem sztuczne blokowanie jest niezrozumiałe i działa trochę na zasadzie 'pies ogrodnika'.
Komentarz
-
-
Dj czas o czym Ty piszesz w moim wątku, jaki rok działania?? Co to za zasady?? jeśli będą chętni to każdy bedzię mogł z tego korzystać taka jest idea, Twoim zdaniem jeśli ktoś np nie pojedzie na spot to nie otrzyma zniżki??
[ Dodano: Czw 24 Lut, 11 15:55 ]
Może dlatego przez te zasady Twój wczesniejszy pomysł ze znizkami w innych hutrowniach upadł.
Komentarz
-
Komentarz